Osaava Nainen kehittää ammattitaitoaan myös kouluttautumalla

SAMK Liiketoiminta Huittinen oli mukana Osaava Nainen –messuilla Turussa lokakuun puolivälissä. Osastolla messuvieraat saivat tietoa aikuiskoulutuksesta sekä HILL-verkkoluentojärjestelmästä.

Perjantain edustajat Timo Mattila ja Elina Laineenoja valmistautumassa messupäivään.

SAMKin messuosasto sijaitsi hyvällä paikalla, Aino-lavan kupeessa.

Messuilla bongattiin myös tuttuja. Huittisissa liiketaloutta opiskellut tradenomi Johanna Leppäsilta työskentelee nykyään Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa.

Tutkintokoulutuksen lisäksi aikuisilla on mahdollista suorittaa myös Avoimen AMKin opintoja. Huittisissa on tarjolla monipuolisesti yritysjuridiikan, julkishallinnon sekä rahoituksen opintoja. www.samk.fi/avoinamk

HILL-verkkoluentojärjestelmä herätti mielenkiintoa. Mahdollisuus verkko-opintoihin on monelle tradenomikoulutukseen hakevalle aikuiselle ratkaiseva tekijä.

Arvontaa, arvontaa, arvontaa 

Osastolla arvottiin päivittäin n. 100 euron arvoisia seminaaripaketteja Huittisissa järjestettävään seminaariin 16.11.2012.

Seminaarin aamupäivän osiossa finanssioikeuden professori Jaakko Ossa Turun yliopistosta käsittelee sijoitustoimintaa ja verosuunnittelua ja pohditaan miten voi sijoittaa verotehokkaasti. Johtava lakimies Heikki Harjula Suomen kuntaliitosta käsittelee iltapäivän osiossa kunnan päätöksenteko- ja hallintamenettelyä.

Lisätietoja seminaarista: www.samk.fi/seminaarit_huittinen

Pirjo Heilala ja Pekka Kuisma isännöivät osastoa lauantaina. Lisäksi  viikonlopun aikana edustivat Timo Mattila, Elina Laineenoja, Leena Sääski, Satu Korhonen, Annika Valo, Jari Suvila sekä Jatta Lehtonen. Messujärjestelyissä mukana rakennusapuna oli myös Toni Hakala.

Tärkeää hakuinfoa tradenomitutkintoon johtavasta aikuiskoulutuksesta löytyy osoitteesta www.samk.fi/liiketalous_aikuiset 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *